6 augusti 2013

3 bra filmer, mm.

Från söndagen till måndagen sov några kompisar över eftersom jag har fyllt år. Vi såg tre bra filmer, drack bål och åt massa godis och snacks. På måndagen åkte vi och badade i en sjö, det var jättemysigt, vi åt kakor och pizza.

The back-up plan: Zoe (Jennifer Lopez) vill gärna ha ett barn men hittar inte rätt kille så hon gör en provrörsbefruktning. Efter att hon har gjort det så träffar hon Stan (Alex O'Louhlin) som skulle kunna vara "den rätte".

Teen spirit: Amber Pollock (Cassie Scerbo), den populäraste tjejen på skolan dör och för att få komma till himlen får hon i uppgift att göra den minst populära tjejen på skolan, Lisa Summers (Lindsey Shaw), till baldrottning inom en vecka. 

Små citroner gula: Agnes (Rakel Wärmländer) får sparken som servitris och blir dumpad för en annan tjej under samma dag. Hon startar en restaurang tillsammans med sin kompis och hans fru. Matkritikern David Kummel (Sverrir Gudnasson) bor i hennes hus. När de inte får några kunder bestämmer de att hon ska ta med David på en dejt till restaurangen så att han kan recensera den, utan att få veta att hon jobbar egentligen där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar