9 augusti 2013

Fyra bra filmer

Jag såg två väldigt bra filmer nyss och två för några dagar sen, som jag faktiskt inte har sett förut. A walk to remember var helt underbar, jag förstår inte varför jag inte har sett den tidigare och jag tänker absolut se den igen.

A walk to remember: Landon Carter (Shane West) hamnar i trubbel och måste göra samhällstjänst, där träffar han Jamie Sullivan (Mandy Moore). Han är populär och hon är skolans tönt, men det hindrar inte honom från att falla för henne.

10 things I hate about you: Bianca (Larisa Oleynik) får inte dejta någon förrän hennes kill hatande storasyster Kat (Julia Stiles) gör det. En kille på skolan som gillar Bianca måste därför få någon att vilja dejta Kat.

Ego: För Sebastian handlar allt om utseende, festande och sig själv. Han är med om en olycka som gör att han förlorar synen, vilket gör att han blir sur på alla, tills han träffar Mia...

She's all that: Zack Siler (Freddie Prinze Jr.) slår vad om att han kan göra Laney Boggs (Rachael Leigh Cook) till skolbalens drottning. Hon har ganska fula kläder, ofixat hår och glasögon och hon är intresserad av konst.



8 augusti 2013

Filmer, filmkväll

Vi såg klart tre filmer igår och alla var bra. Det blev en thriller, en skräck och en komedi. Disturbia är absolut en av de bästa thrillerfilmerna som jag har sett, jag har sett den flera gånger och jag tycker att den är grymt bra. 

Disturbia: Kales (Shia LaBeouf) pappa dör i en bilolycka, när hans spanska lärare säger något om pappan slår Kale honom och får en domstolsbeordrad husarrest på tre månader. Efter ett tag börjar han titta på grannarna och börjar tro att en av de är en seriemördare.

Evil dead: Fem ungdomar åker till en stuga som rehabilitering på Mias (Jane Levy) drogmissbruk. I källaren hittar en av ungdomarna en bok och ur boken läser han besvärjelser som väcker liv på något ute i skogen.

The inbetweeners: Fyra killar åker på en resa för att festa och få ligg. Killarna träffar fyra tjejer på en bar och även de är med ganska mycket i filmen. Det mesta går fel för killarna, redan innan de ens kommit hem ifrån.


6 augusti 2013

3 bra filmer, mm.

Från söndagen till måndagen sov några kompisar över eftersom jag har fyllt år. Vi såg tre bra filmer, drack bål och åt massa godis och snacks. På måndagen åkte vi och badade i en sjö, det var jättemysigt, vi åt kakor och pizza.

The back-up plan: Zoe (Jennifer Lopez) vill gärna ha ett barn men hittar inte rätt kille så hon gör en provrörsbefruktning. Efter att hon har gjort det så träffar hon Stan (Alex O'Louhlin) som skulle kunna vara "den rätte".

Teen spirit: Amber Pollock (Cassie Scerbo), den populäraste tjejen på skolan dör och för att få komma till himlen får hon i uppgift att göra den minst populära tjejen på skolan, Lisa Summers (Lindsey Shaw), till baldrottning inom en vecka. 

Små citroner gula: Agnes (Rakel Wärmländer) får sparken som servitris och blir dumpad för en annan tjej under samma dag. Hon startar en restaurang tillsammans med sin kompis och hans fru. Matkritikern David Kummel (Sverrir Gudnasson) bor i hennes hus. När de inte får några kunder bestämmer de att hon ska ta med David på en dejt till restaurangen så att han kan recensera den, utan att få veta att hon jobbar egentligen där.